Hürriyet Anaokulu
HÜRRİYET MAH. 2055. SK. HÜRRİYET İLKOKULU BLOK NO 44 GEBZE / KOCAELİ

VİZYON

Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, • Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, • Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, • Düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, • Başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, • Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, öğrenciler yetiştirmektir.

MİSYON

Hürriyet Anaokulu´nun misyonu; öğrencileri, sağlıklı iletişim kurabilen, ulusal, evrensel ve ahlaki değerlerle donanmış, özgüveni tam, sorumluluk alabilen, bilimsel ve analitik düşünceye sahip, teknoloji ile barışık, yararlı hobileri olan, estetik beğenileri gelişmiş, üretken ve yaratıcı, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı, insana, topluma ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamaktır.

Öğretim Şekli :Sabahçı-Öğlenci

Sabahçı-Öğlenci

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Gebze İlçe Merkezi´nde bulunan okulumuz Hükûmet Konağı´na 5 km, Sabiha Gökçen Havaalanı´na 20 Dk. mesafededir.Gebze-Kocaeli arası 51 Km.´dir.

Hürriyet Mh.2055. Sk. 41400 Gebze-KOCAELİ